Nurin Hanani's FotoPage

By: Nurin Hanani Jamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Thursday, 31-Jul-2008 22:05 Email | Share | | Bookmark
Nurin Punya Aksi Lagi

kek ni nurin yg buat tau!
aksi apa ni nurin?
maintain nurin
View all 9 photos...
Lama tak update FP ni..almaklum busy ngan kerja sekolah, family datang dan pergi..
Anyway saya uploadkan lagi gambar2 aksi Nurin semasa jalan2 city centre York, Nottingham dan di Paris


Saturday, 12-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Strawberry Picking@ York

Summer season salah satu agenda selain jalan2 pi holiday..ialah picking strawberry...kat York ni ada strawberry farm (nasib baiklah kalu tak kenalah pi tempat lain utk aktiviti picking ni)....
buah strawberrynya mak oiiii besar juge..plak tu manis......si nurin dan atok neneknya sakan juge kutip2 strawberry ni


Monday, 7-Jul-2008 11:37 Email | Share | | Bookmark
Umi Abi@ York

 
 
 
View all 6 photos...
16 Jun adik saya Sazila dan husbanbnya Nizam dtg melawat kami di UK. Nurin memang rapat dengan mereka dan dia panggil mereka Umi dan Abi..
Plan mereka ke UK memang last minute..kebetulan pergi buat Umrah, jadi sebelum balik ke Malaysia mereka ke UK utk melepaskan rindu pada Nurin..


Sunday, 1-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Lagi aksi Nurin di Wales

tidur ke tak tidur?
apa lah yang dijelingkan tu
abah mama nurin nak tidur
View all 12 photos...
Bahagian ni sambungan dari aksi Nurin ... yang ni masa kami jalan2 cuti bank holiday di Swansea...


Monday, 26-May-2008 16:06 Email | Share | | Bookmark
Reading and Cranfield

Amik dari keta aje..sebab hujan
haa yang ini nasib baik hujan dah reda
sempat juge bergambar dalam hujan
View all 6 photos...
Jalan2 bank holiday berakhir dengan melawat kawan2 di Reading dan Cranfield. Asalnya nak ke Oxford dan Bath tetapi cuaca tidak mengizinkan and kena sampai kat rumah kawan husband di Cranfield before 2 so have to rush from Reading.
Anyway thanks to Shukor and Mona di Reading atas layanan korang. Walaupun hujan dan angin kuat and mona tgh menghitung hari korang tetap sudi entertain kami.
and to Yus and Putri di Cranfield korang memang best!! Thanks for the great tea and lovely lunch..memang sempit jadinya perut ni....(p/s: Jamil sekarang sudah menjadi penggemar teh tu!!!!) Anyway to all of you meh la datang YORK....
to Fauzi and wife..tunggggguuuu kedatangan kami ke Plymouth...dtg kat York nanti tau...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net